KONTAKT OS


Besøg Nabo Farm

Er I en virksomhed, organisation eller blot en gruppe nysgerrige venner, der ønsker at høre mere om vertical farming og hvad der ellers foregår under de skinnende lyserøde lamper i Nordvest, arrangerer Nabo Farm lukkede rundvisninger.

Alt I skal gøre er, at skrive til os på david@nabofarm.com, hvor vi sammen kan aftale indhold og formalia. Priser er individuelle, og aftales efter formål og behov.

Job hos Nabo Farm

Vi er overvældede, over de mange mange uopfordrede jobansøgninger og positive henvendelser vi modtager. Vi lægger os i selen for at besvare alle forespørgsler løbende. Hold øje med vores LinkedIn for åbne stillinger.

For studerende

Efter aftale holder vi åbent for studerende, som ønsker at benytte Nabo Farm som eksamenscase. Da vi på nuværende tidspunkt, ikke har human- power nok til at håndtere studiegrupper enkeltvis, vil vi typisk samle et større hold af studerende til en aften- session.
Kontakt os på hello@nabofarm.comBliv kunde

Vi syntes altid det er sjovest hvis du kommer på besøg, men vi kommer også gerne på besøg med et par smagsprøver. Vi kan også blot sende en sample box til dit køkken.
Skriv til Marie på marie@nabofarm.com eller ring på +45 30 20 10 56